Τι σημαίνει refurbished

και γιατί να τα επιλέξεις;

Αγοράζοντας Refurbished προϊόντα κερδίζετε από πολλές απόψεις. Συνοψίζοντας όμως θα εστιάσουμε στους παρακάτω κύριους λόγους:

Ποιότητα:
Όλα τα προϊόντα μας είναι εξαιρετικά ποιοτικά, ελεγμένα. Δεν έχουν σχεδόν καθόλου σημάδια και είναι άριστα συσκευασμένα.

Η εταιρία μας ελέγχει τα προϊόντα της μέχρι και το τελικό στάδιο συσκευασίας και αποστολής τους στο τελικό πελάτη. Μας ενδιαφέρει πάρα πολύ η εμπειρία χρήσης του τελικού πελάτη και δίνουμε ιδιαίτερο βάρος σε αυτό.

Αξιόπιστια:
Tα Refurbished προϊόντα μπορούν να είναι εξίσου αξιόπιστα όπως τα καινούργια εφόσον έχουν ελεγθεί και επεξεργασθεί σωστά.

Η εταιρία μας συνεργάζεται αποκλειστικά με Μicrosoft Authorized Refurbishers  που εγγυώνται την αξιοπιστία και την ποιότητα των προϊόντων που προμηθευόμαστε.

Οικονομία:
Τα προϊόντα μας είναι πάρα πολύ οικονομικά (από 40% έως 80% πιο φθηνά) χωρίς να υστερούν ούτε σε ποιότητα ούτε σε απόδοση σε σχέση με τα αντίστοιχα καινούργια.

Περιβάλλον:
Τα Refurbished προϊόντα συμβάλουν σημαντικά στην προστασία του περιβάλλοντος.Η επαναχρησιμοποίηση τους έπειτα από την ανακατασκευή, συμβάλει στην ουσιαστική μείωση των απορριμάτων ηλεκτρικών συσκευών. Tαυτόχρονα, αυξάνουν σημαντικά το κύκλο ζωής του προϊόντος, μειώνοντας έτσι την ανάγκη αντικαταστασής του από ένα νέο και αντιστοίχως ρίχνουν τα επίπεδα παγκόσμιας ζήτησης άρα και παραγωγής. Ολα τα παραπάνω αποδεδειγμένα συμβάλουν στην προστασία του περιβάλλοντος.

Εγγύηση:
Τα Refurbished προϊόντα ήταν μεταχειρισμένα. Μετά τη διαδικασία ανακατασκευής και ελέγχου ποιότητας τα προϊόντα μας συνοδεύονται από εγγύηση καλής λειτουργίας 1 ή 2 ετών αναλόγως, κάτι που δεν ισχύει στα απλά μεταχειρισμένα μηχανήματα (used).

Mε τον όρο Refurbished (ανακατασκευασμένα), εννοούμε προϊόντα τα οποία ήταν μεταχειρισμένα (LEASING) και έχουν περάσει από διαδικασία ανακατασκευής από εξουσιοδοτημένους refurbishers κατά την οποία έχουν αντικατασταθεί όλα τα τυχόν ελαττωματικά μέρη καθώς και έχουν ξαναβαφεί.

Τα συγκεκριμένα προϊόντα δεν πωλούνται με την αρχική τους συσκευασία και φέρουν εγγύηση ενός (1) έτους από τους εξουσιοδοτημένους refurbishers.

Τα προϊόντα μας προέρχονται από Leasing (όχι ιδιώτες) και γι’αυτό θα βρείτε ΜΟΝΟ επώνυμες μάρκες (HP, Dell,Lenovo κ.α) και κυρίως τις επαγγελματικές (business) σειρές και μοντέλα ηλεκτρονικών υπολογιστών.

H διαδικασία πίσω από ένα μηχάνημα refurbished είναι η ακόλουθη

Οι συνεργαζόμενες εισαγωγικές εταιρίες εισάγουν τους υπολογιστές – εκτυπωτές – περιεφερειακά και τα ανακατασκευάζουν οι ίδιοι, στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο τους. Επομένως, γνωρίζουν την ακριβή κατάσταση κάθε ηλεκτρονικής συσκευής.

Συγκεκριμένα, μετά την παραλαβή ενός μηχανήματος γίνεται έλεγχος ποιότητας. Ακολουθούν τα τεστ αρτιότητας για την αποτελεσματικότητα των λειτουργικών μερών και καταγράφονται ενδεχόμενες βλάβες.
Σε περίπτωση που κάποιο εξάρτημα είναι χαλασμένο, δεν επισκευάζεται.

Αντίθετα, στη θέση του μπαίνει κάποιο μεταχειρισμένο ανταλλακτικό που δεν εμφανίζει λειτουργικά προβλήματα. Στο τέλος γίνεται σχολαστικός καθαρισμός και βάψιμο, ώσπου το αποτέλεσμα φτάνει να συναγωνιστεί ακόμη και την εικόνα του καινούργιου.

Κάθε μήνα ανανεώνουμε το stock του καταστήματος και μπορούμε να δεχθούμε να παραγγελία και για μηχάνημα που ανταπορκίνεται σε ιδιαίτερες απαιτήσεις χρήσεις. Μην διστάσετε, μπείτε, δείτε και πάρτε μια προσφορά…