Διάγνωση & Επισκευή Υπολογιστών

Είναι ο υπολογιστής σας αργός; Σας παίρνει πολύ χρόνο για να ξεκινήσει; Μπορούμε να ελέγξουμε όλο το υλικό / λογισμικό και να βγάλουμε μια εκτίμηση για το κόστος επισκευής του υπολογιστή σας. Θα εγκαταστήσουμε επίσης σημαντικές ενημερώσεις και θα βελτιστοποιήσουμε τον υπολογιστή σας για ταχύτερη και καλύτερη απόδοση.

Αναλαμβάνουμε την σωστή εγκατάσταση και την ενημέρωση drivers για όλες τις συκευές που έχετε ή θέλετε να εγκαταστήσετε στον υπολογιστή σας.

Μπορούμε επίσης να εγκαταστήσουμε τυχόν περιφερειακές συσκευές και λογισμικό που συνδέονται με σας υπολογιστή σας.

Εγκατάσταση Windows

Ο υπολογιστής σας είναι υπερβολικά αργός μετά απο τόσα χρόνια χρήσης και τόσα άχρηστα εγκατεστημένα προγράμματα; Μήπως θέλετε απλά να αλλάξετε μια έκδοση των windows με μια νεότερη;

Μπορούμε να σας εγκαταστήσουμε εκ νέου την έκδοση των Windows που έχετε ήδη στην κατοχή σας μαζί με τον υπολογιστή σας ή να αγοράσετε μια νέα έκδοση για να επωφεληθείτε απο την νέα εμπειρία των πιο ενημερωμένων εκδόσεων των Windows.
Θα σας εγκαταστήσουμε επίσης εντελώς δωρεάν και μια σειρά απο ελεύθερα προγράμματα που είναι απαραίτητα για την ολοκληρωμένη χρήση ενός υπολογιστή καθώς και όλους τους απαραίτητους drivers. Επίσης θα κάνουμε για τον υπολογιστή σας όλες τις κρίσιμες ενημερώσεις συστήματος.

Εάν έχετε σημαντικά αρχεία στον υπολογιστή σας μπορούμε να τα σώσουμε και να διαμορφώσουμε από την αρχή τον σκληρό σας δίσκο με τα νέα Windows που επιθυμείτε.

Αναβαθμίσεις Υπολογιστών

Η εγκατάσταση ενός νέου σκληρού δίσκου ssd παραμένει ένας από τους πιο αποτελεσματικούς τρόπους ουσιαστικής αναβάθμισης ενός υπολογιστή. Κατά την αντικατάσταση του σκληρού σας δίσκου δεν επηρεάζονται οι εγκαταστάσεις ή τα αρχεία του υπολογιστή σας. Όλα  γίνονται αυτόματα και με απόλυτη ασφάλεια.

Επόμενη μέθοδο αναβάθμισης του υπολογιστή σας είναι η προσθήκη μνήμης ram. Όσο πιο παλιός ο υπολογιστής τόσο πιο απαραίτητη είναι η αναβάθμιση για την ομαλή λειτουργία του.

Και για τους gamers μια αναβάθμιση κάρτας γραφικών είναι χωρίς αμφιβολία ο καλύτερος τρόπος για να ενισχυθεί ο υπολογιστής σας. Τα πρόσφατα παιχνίδια είναι τόσο ρεαλιστικά  που μπορείτε να εισέλθετε  σε ένα νέο και συναρπαστικό εικονικό κόσμο.

Επαναφορά δεδομένων δίσκων

Σας χάλασε ο σκληρός δίσκος και χάσατε τα αρχεία σας; Κάνατε κατά λάθος format στον υπολογιστή σας; Διαγράψατε αρχεία ή φακέλους που χρειαζόσασταν; Σβήσατε αρχεία ή φωτογραφίες κατά λάθος και τώρα θέλετε να το επαναφέρετε;

Σταματήστε αμέσως την λειτουργία του υπολογιστή σας και φέρτε τον σε εμάς. Κάθε λεπτό που περνάει έστω και με ένα απλό άνοιγμα επιβαρύνει την ανάκτηση οποιουδήποτε αρχείου.

Αν δεν τα καταφέρουμε να σώσουμε δεδομένα από τον δίσκο σας δεν αναλαμβάνετε κάποιο κόστος.

Καθαρισμός συστήματος ψύξης Laptop

Η σκόνη και η ζέστη σε έναν υπολογιστή είναι ο χειρότερος εχθρός του και μπορεί να καταστρέψει τα εξαρτήματα στο εσωτερικό του ειδικά στα laptop.
Αναλαμβάνουμε τον καθαρισμό της σκόνης από το εσωτερικό του κουτιού του υπολογιστή σας έως ότου βεβαιωθούμε ότι όλα τα εξαρτήματα είναι συνδεδεμένα σωστά και λειτουργούν στις εργοστασιακές ρυθμίσεις και θερμοκρασίες.

“Δεν είμαστε απλοί και απρόσωποι Πωλητές εξαρτημάτων. Μπορούμε να σας συμβουλεύσουμε για οποιοδήποτε πρόβλημα αντιμετωπίζετε στην λειτουργία του υπολογιστή σας και να σας βοηθήσουμε να κάνετε την καλύτερη επιλογή εξοπλισμού.”

Ο δικός σου σύμβουλος πληροφορικής

“Αυτό που θες στην τιμή που το θές”

mpes kai des